WAAR IS DE TIJD GEBLEVEN???

 
 
Dit is al weer mijn laatste verslag vanuit Zuid-Afrika.
Zoals jullie hebben kunnen lezen had ik vorige week een heftige tijd hier met veel emoties. Op 11 juni is de WK hier begonnen. Iedereen hier zit er vol van. We hebben met z’n allen de opening gekeken en de eerste wedstrijd. Wat een fanatieke supporters zijn de Afrikanen zeg. Bij de 1-0 gingen ze helemaal uit hun dak. Bij de herhaling even later stonden ze weer keihard te gillen, dus ik dacht dat het weer een doelpunt was. Nu weet ik dat vast voor de volgende wedstrijd.

Vrijdagavond moest ik de huizen controleren. Dit houdt in dat je moet kijken wat de huismoeders die avond koken en dit opschrijven. Dit is om zicht te houden of de kinderen wel goede en gevarieerde voeding binnen krijgen. Op zich een goed idee en je moet het gewoon leuk brengen bij de huismoeders. Ze moeten niet het idee krijgen dat je ze even komt controleren, maar ik zei dan wat ruikt het hier lekker zeg. Wat heb je gekookt vanavond? Sinds ik dat heb gezegd wil mijn huismoeder mij elke avond even haar eten laten proeven. Ze vindt het natuurlijk leuk om hier complimentjes over te krijgen.
 
Het weekend was heerlijk relaxed. Zaterdag zijn we naar de markt geweest om souvenirs te kopen, daarna naar een winkelcentrum daar dichtbij. We hebben gezellig geluncht en wat rond gelopen. Francis en ik hebben heerlijk onze voeten laten masseren. Dan voel je pas hoe moe je voeten zijn. ‘s Avonds ben ik met de meiden uit eten geweest. Ze hadden stiekem aan de zangers daar gevraagd om een liedje voor mij te zingen. Ze hadden gehoopt mij te zien huilen, maar dat is niet gelukt. Het was ontzettend leuk! Zondagochtend heerlijk rustig aan gedaan. Marjolein,Merel en Annemiek wilde naar een waterpark. Francis en ik zijn samen naar het strand gegaan. Ik heb echt genoten. Even lekker ontspannen. Francis is mijn huisgenoot. We kunnen het ontzettend goed vinden samen en dat maakt mijn verblijf hier heel aangenaam. Toen we op het strand lagen hoorde we mensen gillen. Iedereen keek naar het water. Nou dat was niet voor niets, want er kwamen allemaal dolfijnen langs. Geweldig om te zien was dat. Gelukkig had ik mijn videocamera bij me, dus weer mooie beelden erbij. Daarna zijn we bij Moyo op de pier wat wezen drinken. We hebben gezellig een paar uur liggen kletsen op de loungebedden. Daar hebben we een vrouw ontmoet die vroeg of ze foto’s van ons mocht maken en ze zou ze naar ons opsturen. Wat een aardige mensen heb ik hier ontmoet zeg!! Met veel mensen heb ik al leuke gesprekken gehad. Ik geloof dat jullie in Nederland alleen maar negatieve verhalen horen over Zuid-Afrika, maar wij hebben nog niet veel negatieve ervaringen gelukkig. Ik moet wel zeggen dat al het nieuws langs ons heen gaat, wij horen hier niets.
 
Maandag zijn we met een hele groep vrijwilligers naar het strand in Durban geweest om de wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken op een groot scherm. Dat was op zich ook weer een hele belevenis. Volgens mij vallen de bezoekers aantallen ontzettend tegen voor ze. Alles is groots opgezet, maar je ziet niet ontzettend veel mensen. Ik weet niet of het WK dit land wat goeds gaat brengen, maar ik heb zeer mijn twijfels. Persoonlijk denk ik dat het WK nooit in een land als Zuid-Afrika gehouden had mogen worden, maar daar zullen anderen ongetwijfeld anders over denken. ’s Avonds ben ik gezellig naar mijn huismoeder gegaan. Ik had aan Cindy uit mijn huisje belooft dat ze even muziek op mijn I Pod mocht luisteren. Ze vond het geweldig.

Dinsdagochtend werden we moe wakker. We hadden bijna niet geslapen vanwege de storm. Als ochtend activiteit hadden we een kleurwedstrijd. In het begin kwamen er niet veel kinderen, maar later was er toch veel animo voor. Vrijdag bij ons afscheid willen we de prijswinnaars bekent maken. Daarna heb ik wat werk afgemaakt dat er nog lag. Voor mijn gevoel kom ik tijd te kort hier, omdat je alles goed af wil ronden. Ook heb ik een gesprek gehad over mijn sponsor geld. Ik had nog steeds niet een goed doel gevonden om het aan uit te geven. Ik ben geloof ik wel heel kritisch, maar wil thuis wel met een goed verhaal aankomen waar jullie geld aan uitgegeven is. Ik wilde graag mijn geld uitgeven aan belangrijke testen die nodig zijn voor de kinderen. Eerst was mij verteld dat dat mogelijk was, maar later hoorde ik van niet. Ze schijnen hier een pot voor te hebben. Toen op zoek naar een volgend doel. Ze zijn hier op MoP nieuwe huizen aan het bouwen en daar hebben ze tafels voor nodig om aan te eten. We zijn tot de conclusie gekomen dat ze die dan aan kunnen schaffen van mijn sponsorgeld en daarnaast heb ik waarschijnlijk nog geld over om een kind te sponsoren. Waarschijnlijk hoor ik pas als ik thuis ben wat er allemaal mogelijk is.
Woensdag was onverwacht een hele speciale dag voor mij. Ik had aan de regiocoördinator gevraagd of ik nog een keer met haar naar de TREECLINIC kon gaan. Vorige week zat ik vol emotie en wilde het nog een keer meemaken. Toen we wegreden bij MoP zei Loes dat het heel speciaal zou zijn vandaag want Alicia Keys zou komen. Ze mocht het tegen niemand zeggen, dus ik was de enige vrijwilliger daar. De meiden noemen het hier my Lucky day!! Het was echt heel speciaal. Alicia schijnt een sponsor te zijn van BOBBIE BEAR en was hier met haar man en moeder voor een privé bezoek. We mochten daarom ook niet heel de tijd foto’s en film maken, maar ik kan jullie vertellen dat ik aardig wat heb. Waar heb ik dit aan te danken?? Zo onverwacht zo’n leuke afsluiting van mijn reis. Mathijs en Jonne zijn jaloers op mij!

Woensdagavond ben ik in mijn huisje taart wezen eten. De kinderen vonden het zo leuk. Normaal heb ik 7 kinderen in mijn huisje, maar nu er taart stond was er gelijk een huis vol! Gelukkig had ik ruim ingekocht dus dat was geen probleem.
's Avonds hebben we met z'n allen de wedstrijd van Zuid-Afrika gekeken. Dat was natuurlijk een hele teleurstelling voor ze om met 3-0 te verliezen.

Vanochtend hadden we als activiteit, koekjes versieren. Met de allerkleinste hebben we dit gedaan. Het was een leuk gezicht. Sommigen hadden de snoepjes al op voor dat ze op de koekjes zaten.

Morgen is het dan al weer mijn laatste dag hier. Zaterdag om 12.00 vertrek ik van MoP. De tijd is ontzettend snel gegaan. Ik kan terug kijken op een geweldige reis. Het afscheid nemen zal moeilijk worden, maar ik ben tevreden. Het is een mooie tijd geweest. Ik hoop zeker dat het niet de laatste keer is geweest dat ik vrijwilligerswerk heb gedaan in zo'n land als dit. Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet. Dit zal ik mijn hele leven met me meedragen!!!!!!!!

Volgende week krijgen jullie nog een verslag en foto's van mijn afscheid.
Ik hoop dat dit voor veel kinderen een geweldige dag wordt met een positieve uitslag van hun schoolexamen!
Bedankt dat jullie mijn verslagen hebben willen lezen en dat jullie zo hebben meegeleeft!!

Heel veel liefs
Jose

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Wout

Hé Zus,

Wat een mooi verhaal weer zeg,je kan zo langzamerhand wel bij een krant gaan werken.
Fije dag nog morgen,en tot zondag.

groeten,

Wout

Griet Vries

Hoi Jose,

Wat gaat de tijd snel dat je zaterdag al weer naar Nederland komt, voor mijn gevoel ben je nog maar net weg. Dat de rest van de wereld aan je voorbij gaat geloof ik onmiddelijk met zoveel indrukken die je in Afrika krijgt zou ik de rest ook maar lekker zo laten. De verkiezingen in Nederland zij geweest , kabinet is er nog lang niet en de crisus is ook nog niet voorbij......
Het is maar net waar maakt een mens zich druk om.
Al je het werk doet wat jij nu doet denk je misschien wel , europa waar maak je je zodruk om.

Jose, ik wens je een goede terug reis en tot ziens bij Gemiva.

Griet.

Mathijs

Geweldig, tranen in mijn ogen. Ik heb nu wel weer zin in zondag zeg. pfff. Lang genoeg geweest. Het zijn echt geweldige verhalen. Ik heb ze ook op mijn hyves gezet. En vele lezen meee! Zie je zondag weer. kus

heidi molenaar

Leuk om je volgende week weer te zien, Jose!
Geniet ook van de thuiskomst, want als je alleen al Mathijs' reactie leest........krijg je al tranen in je ogen.
Een heel goeie, ontspannen terugreis gewenst!

Liefs,heidi

Nelly Frederix

Lieve Jose,

Ik zal ons


Lieve Jose,
Ik zal ons "contact" missen, keek echt naar je verhalen uit en heb weer een heel andere kijk gekregen op Z. Afrika en het werk daar!
Een goede thuisreis toegewenst en een warm onthaal thuis!
Liefs,
Nelly

Nelly Frederix

Er ging iets mis, maar ik wilde zeggen dat ik je verhalen zal missen. Ik heb een andere kijk gekregen op Z. Afrika door je verhalen!
Een goede thuisreis toegewenst en een warm onthaal thuis.
Liefs,
Nelly

Jonne

Lieve, lieve mama!!

Wat een mooi verhaal weer zeg!!!
Ik ben wel blij dat je zondag weer naar huis komt, ik heb er heel erg zin in!!!
Ook bijna lekker vakantie =)

Ik zie je zondag!
Dikke kus Jonne

Anouschka

Hoi Lieve José,
Wat is de tijd inderdaad gevlogen zeg! Maar al die indrukken zijn gelukkig iet meer uit je herrinnering weg te halen, daar kun je nog lang op teren.
Meid ga nog heel even intens genieten van alles daar en kom veilig terug!
Groetjes Anous XXX

pa en ma

nou jose we hebben genoten van al je verslagen wat fijn dat je het zelf ook zo heb ervaren maar hier zien we je toch weer gauw terug het is wel 4 weken geweest maar ze zijn net als bij jou omgevlogen dikke kus pa en ma

Esther en Ria

Klinkt weer goed alle verhalen en de kinderen zien er ook zooooooo lief uit allemaal.De rest horen we wel als je thuis bent.
Goede terugreis en tot zondag.
Kus, Esther en Ria

Buurvrouw de Vries (Tiny)

Hallo José, Wat weer een fantastisch verslag,je kan er wel hier later voordrachten over houden.Gelukkig heb je het nu wat rustiger aan gedaan en genoten.Wat een lieve kinderkopjes op de foto's.Sterkte met het afscheid,dat zal wel even moeilijk zijn en natuurlijk goede thuisreis.
groetjes van je buurtjes de Vries

PCE

woow... bijn alweer voorbij. Je hebt het super gehad! we zijn benieuwd naar je verhalen en fotos. Alvast een hele goede terugreis en geniet ook weer van je family straks :)
liefs,
PCE

Lenneke

Ongelooflijk, wat kan een mens veel meemaken in één maand tijd. Goede reis terug en zie en spreek je in BAB. Wil alles horen!

xxxx De Bouters

Ps.Goed dat je naar huis komt. Peter, Mathijs en Jonne zitten maar in dat Centrum. Komen we ze weer tegen. Je ziet ze helemaal ontsporen. Haha.....

jeannette Bode

Hoi Jose, Geweldig al die mooie berichten als ik het zo hoor is het ook wel zwaar. Zo veel wat je allemaal mee maakt, ik vind het wel super van je dat je dit bent gaan doen echt geweldig! Nu al aftellen ook wel weer fijn om lekker weer bij je gezin te zijn. Dit neemt niemand je meer af, zeker een geweldige ervaring!!!! Jose het gaat je goed,en nog veel succes daar. Ik spreek je snel!! Liefs Jeannette

yvette rob en dylan

He schone zus,
Nu de verhalen gelezen na onze vakantie, Tjonge wat een ervaringen, weet dat je echt op zijn plaats was daar. Echt respect hoor. Lekker dat het eind weer in zicht is en je weer lekker voor je eigen omgeving kan zorgen. Zij hebben je dit alles echt gegund, maar denk dat ze het weer zeer zullen waarderen dat je er weer voor hen bent. Nou hoop je gauw te zien en/of te spreken. Wens je echt een goede reis en een geweldige thuiskomst. Genieten beloof je me dat. Groetjes En dikke kus.

Annemarie

Hé José,
Wat een geweldig verhaal weer.
Jonne en mathijs zijn niet de enige die jaloers zijn. Ik wens je een hele goede terugreis en veilig weer thuis komen!

groetjes Annemarie

linda Vermeijs

Hi Jose,

Bedankt voor je verhalen!

Je hebt met je nuchtere verslagen al mijn vooroordelen over instanties als Be More weggenomen.
Sterker nog na verhaal 1 dacht ik .....volgens mij durf ik dit ook wel, en bij verslag 2 dacht ik.....ik ga ook!!

Ik heb inmiddels de Be more site doorgelezen en jouw verslagen bevestigen dat daar waar ze voor staan ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

En het WK heeft in ieder geval 1 ding gebracht voor Zuid-Afrika. Verslaggevers zijn heel positief over de gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking, daar wordt veel over gezegd en geschreven. Dus dat is in ieder geval iets.

Volgend jaar ga ik weer met de familie op vakantie naar Zuid Afrika en ik ga kijken of we een project kunnen bezoeken.

Goeie reis terug, en vlieg voorzichtig!
Linda

oom Geurt & tante Irma

Hi Jose,fijn weer je laatste verhaal te lezen. Inderdaad is dit iets wat je nooit zal vergeten.
We wensen je veel sterkte als je straks afscheid moet nemen van al die lieve kindertjes en de vrienden die je gemaakt hebt.
We wensen je een goede reis terug en ik denk dat er wel heel wat mensen op je staan te wachten als je op Schiphol aankomt. Veel liefs van ons beiden.

Eveline van der griendt

opnieuw een mooi verhaal en wat zal het gek zijn om weer voet te zetten op nederlandse bodem. Ik hoop dat je een goede vlucht naar huis mag hebben en dat je misschien in de toekomst nogmaals zo'n mooie vrijwilligersactie mag ondernemen. gr.eveline

marian viergever

hoi Jose
Zoals eerder gezegt petje af.
t was mooi om te lezen wat jij daar heb gedaan. Trots mag jij echt wel op je zelf zijn.
Ik hoop je snel te zien en horen.
XX marian

Jos de Kimpe

Nou Jose, dat is een opmerking uit mijn hart over de WK in Zuid Afrika. Al dat geld had beter besteed kunnen worden en hadden veel mensen hun marktplaats(hun bestaan)kunnen behouden. Geniet nog van de laatste momenten en een goede terugreis. Groet Jos.

ArleneHeacy

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer20170721

ArleneHeacy

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer20170721

ArleneHeacy

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170721

FlossieWeigh

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170725

Carolynlut

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


XRumer201708

Carolynlut

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

Carolynlut

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

Carolynlut

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

Carolynlut

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


XRumer201708

Carolynlut

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

Dol33larRiz

<b>????? ?????????? ?? ??? ????</b>
<b>V.I.P. ??????
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service</b>
<a href=http://0.00000007.ru/2#9KMydusuXu>
<img>http://0.00000007.ru/3#MScMXN852g</img>
</a>
------------------------
????????? ???????? ?????????? socks ? proxy ???????? online
? ?????? ??????: 33557 IP ? 198 ???????
<b>????? ??????? ??????????? - ?? ???????????, ??? ???? ???????????? ?????? ??????? ??????? ? ????????? ????????</b>
(?????? ?? ????? ????? ? ?? ????????????<b> http ?????????)</b>

???????? ???????? ?? ???? ???????, ??????????? ?????????? ?????????????? ????????!
????????????? ?????? IP ? ????????? ???? ?????????? ??? ????????????? VPN
??????????? ??????????? ?????????? ? ???? ????????? ???????? ?? ???? ???????! ?????? ??? ???????? ???? IP ????? 2 ??????? ????.

<b>?????????? ? Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
?????????? ? MacOS, Linux, BSD (100% ????????????????? ????? WINE)
?????????? ? ?????? ???????????? ????????</b>

?????????? ????? ????????? ???? ?? ?????????? ?????? ??? ????? ??????? ????????
???? ??????? - ?????? ???????????? - ?????? ???????
??????????? ?????? ???????? ??????????? ?????????? ?????? ??????? - ?????????? ?? ?????
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
????????????????? ?????? ?? ??????? ??? ????????? ??????? ???????? ????????.
ICQ ??? ?? ???? ???????? ??????!
<b>?????????????? ????????????</b>
?????????????? ?????? ?????????? ?????????? ????????? ?????? WebMoney , PerfectMoney ? BITCOIN
????????? ????????? VPN ??????
?????? ?? ??????????? https ?????????
<b>??? ??? ????????? ??? ????????? ??????? ??? ?????????????????? ? ?????????? ??????!</b>

<a href=http://0.00000007.ru/2#2s1ExS0W6Z>Vip proxy</a>
__________
???????? ???? +?? ???? +? ????? ??????????
socks5 +??? ????? ??????
?????????? ????? ????????? 108
?????? ???????????? ??????

Dol11larRiz

<a href=http://rrr.regiongsm.ru/33>
<img>http://rrr.regiongsm.ru/32 </img>
</a>
??????????????? ? ?????????????? ? ?????????? ? ?.?????????-???????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ????????????? ????. ??????????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8861 241 23 45
___________________________
??????????????? ??????????? ? ?????
?????? ??????????????? ???????? ?? ?????????? ??????????
??????????????? ????? ????????
??????????????? ????? ? ????
??????? ???????????????

Avia777Ml

<b>?????????? ?? ?? ?? 60 ????????? ?? ???? ?????.</b> ?? ???? - 50%| <b>????????? @AviaRussia</b> ?????? ????, ?????? ?? ??????????.

???????. ???????. ??? ??????. ? ??? ?????-???? ???????.

??????:
????????????, Webmoney (???????????????? ?????)
???? ??????????????!
________

?????????? ?????? ???
??????? ?????? ???? ??????
?????????? ???????? ???????
????????? ???????? ?????
??????? ?????????? ????? ?????? ??????

MaryaReeli

http://xrumersale.site/

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


http://salexrumer.site/
XRumer201708yy

DorogiKRDEa

<a href=http://rrr.regiongsm.ru/33>
<img>http://rrr.regiongsm.ru/32 </img>
</a>
??????????????? ? ?????????????? ? ?????????? ? ?.?????????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ????????????? ????. ??????????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8(861) 24-123-45
___________________________
??? ??????????????? ????????? ???????
???? ??????????????? ?????????? ??????????? ??????? ?????????
????? ?? ??? ?? ???????????????
??????????????? 36
??????????????? ?????? ? ?????????? ??????????

NatalieHes

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Avito321mn

<b>????????? ??????? ????? (Avito) ?? 50%</b> | <b>????????? @a1garant</b>

<b>??? ????????, ??????? ??????!</b>

?????? ???????????? ???? ??? ?????? ?? ?????????? ??????? ?? ??????????? ???????? ???????? Avito (? ?????, ?????????? ?????). ???? ??? ???? ?????????? ??????? - ??????, ????? ??????. ????????? ????? ?? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ????? (Avito).

<b>???????? ?? ????. ????? ?????.</b>

??????? ?????????? ? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?????????: <b>50% ?? ??????? ?? ????????.</b>
???? ????? ????? ?? ??? ???????, ? ???? ?????? ????????? ????? ? ?????? ?????? ???? ??? ??????? ? ????? ??????, ?????????? ???????.
??? ?????????? ?????????? ?????? ??????? ??????? ? ??????!

<b>????????: </b>

<b>?, ??????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ??? - ??????????!!!</b> ?????? ????? ?? ??????...

???? ??????????????!

<b>?????? ?? ??????? ?????</b>
________

????????? ????????? ?? ????? ?
??????? ??????? ??????? ?????? ?? ?????
?? ????? ?????? ?? ??????
?????????? ???????? avito
??? ?? ????? ??????? ???????

huluxxxcd

???? http://huluxxx.com/ ???

masttorriw

???? https://masttorrent.com/ https://masttorrent.com/browse-torrents/ https://masttorrent.com/top100 https://masttorrent.com/latest100 https://masttorrent.com/search-cloud/ ???

AlysonUqf

http://neptune.blackplanet.com/Cyrus887/message/13666405

ElvaRdh

Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries. http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.

ElvaJio

?????????

agrohimhie

??????? ??????? ????? ????????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)<a href=http://agro-himiya.by>????????? ??????? ?????? ? ?????? </a> - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)<a href=http://agro-himiya.by>??????????? ????????? ?????? ?????</a> - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)<a href=http://agro-himiya.by>?????????????? ????????? ??????</a> - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)<a href=http://agro-himiya.by>??????????? ????????? ? ????????</a> - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ????? <a href=http://agro-himiya.by>??????? ??????</a>
?? ???? ???? ??? ???? ????!
http://diendan.musaigon.vn/member.php?38585-agrohimnde
http://4webber.hol.es/index.php?subaction=userinfo&user=agrohimnmj
http://alawar.multmir.ru/user/agrohimvqo/
http://forum.skhorasaniec.ir/member.php?46772-agrohimeva
http://alatmony.net/profile.php?lookup=287506

agrohimmrb

??????????? ??? ???? ? ???????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)<a href=http://agro-himiya.by>????????? ??????? ?????? ? ?????? </a> - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)<a href=http://agro-himiya.by>??????????? ????????? ?????? ?????</a> - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)<a href=http://agro-himiya.by>?????????????? ????????? ??????</a> - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)<a href=http://agro-himiya.by>??????????? ????????? ? ????????</a> - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ?????????? <a href=http://agro-himiya.by>??????? ??????</a>
????????!
http://ctroygrupp.ru/forum/member.php?36488-agrohimhrt
http://tankovyj-biatlon.com/user/agrohimilp/
http://www.vegporn.com/board/member.php?u=59176
http://tsfeess.com/foro/profile.php?id=1049082
http://devil2k.de/fusion/profile.php?lookup=85580

Bogdancuy

??????? ??????? ????? ???????<a href=https://stekloelit.by>!</a>
?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? <a href=https://stekloelit.by>???????????? ?????????? ?????</a>,<a href=https://stekloelit.by>??????? ?????????? ???????????</a>,<a href=https://stekloelit.by>??????? ?????? ?? ??????????? ??????</a>,<a href=https://stekloelit.by>?????????? ????? ? ???</a> ? <a href=https://stekloelit.by>?????????? ?????????? ?? ??????</a>,? ?????<a href=https://stekloelit.by>?????????? ????????</a> ? <a href=https://stekloelit.by>??????????? ???????????</a>
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? <a href=https://stekloelit.by>?????</a>
http://121.127.250.74/home.php?mod=space&uid=1405990
http://ecomedik.ru/user/Bogdaniel/
http://treasurekey.ru/user/Bogdanjpi/
http://vesti24.com.ua/user/Bogdanzrg/
http://ecomedik.ru/user/Bogdanamf/

agrohimlms

?????? ???? ????????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)<a href=http://agro-himiya.by>????????? ??????? ?????? ? ?????? </a> - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)<a href=http://agro-himiya.by>??????????? ????????? ?????? ?????</a> - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)<a href=http://agro-himiya.by>?????????????? ????????? ??????</a> - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)<a href=http://agro-himiya.by>??????????? ????????? ? ????????</a> - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
?? ????? ???? ??? ?????? ? ??? ?? ???????? ??????? <a href=http://agro-himiya.by>??????? ??????</a>
????????!
http://pkfso.ru/user/agrohimmzt/
http://fofrwalasi.wz.cz/profile.php?lookup=3951
http://m.gamevilusa.com/forums/member.php?555069-agrohimwig
http://www.stratioti.aaf.pl/forum/../profile.php?lookup=79
http://xn--37-mlchvf8k.xn--p1ai/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=310

agrohimpqo

??????? ??????? ????? ???????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ?????????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
?? ???? ???? ??? ???? ????!
http://www.jcafe24.net/index.php?action=profile;u=197124
http://prugna.net/forum/profile.php?id=1020329
http://www.laborlawtalk.com/member.php?u=408173
http://gportal.xf.cz/profile.php?lookup=9315
http://milena.890m.com/user/agrohimsji/

agrohimttc

??????? ??????? ????? ??????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
????????!
http://martiranocontro.forumup.it/profile.php?mode=viewprofile&u=2743&mforum=martiranocontro
http://toa2011.tw/home.php?mod=space&uid=51590
http://www.news-for-woman.ru/user/agrohimjci/
http://minilabmaster.com/smf2/index.php?action=profile;u=8812
http://tashakol-omid.ir/user/agrohimjof/

agrohimslr

??????? ??????? ????? ??????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
?? ????? ???? ??? ?????? ? ??? ?? ???????? ??????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
????????!
http://school16.net/user/agrohimxil/
http://rahdaran.org/user/agrohimksq/
http://99.alschool.kz/user/agrohimetj/
http://phistory.info/user/agrohimqph/
http://yorrah.ru/user/agrohimaam/

agrohimswr

?????? ???? ??????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
?? ????? ???? ??? ?????? ? ??? ?? ?????????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
????????!
http://en-gaming.xf.cz/profile.php?lookup=8311
http://forum.cacaoweb.org/index.php?action=profile;u=218205
http://etnasaglik.com/user/agrohimgau/
http://dota2hard.esy.es/user/agrohimeik/
http://bbs.hear.99.com/member.php?u=545540

agrohimowx

?????? ???? ??????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ???????? ??????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
?? ???? ???? ??? ???? ????!
http://www.nisathai.ch/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1529
http://o-chae.com/user/agrohimtkx/
http://kr.forums.vainglorygame.com/index.php?members/agrohimndv.13206/
http://e-invest.biz/user/agrohimuqy/
http://errormain.ru/user/agrohimrsv/

agrohimxdj

?????? ??????!
??????????? ?????????– ????????, ??????? ?????????????? ??????? ?????????????. ??? ??????????? ???????????? ? ???????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? ??????????, ??? ????????????, ???? ??????? ????????????? ??????, ? ????? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ????????????????.
1)[url=http://agro-himiya.by]????????? ??????? ?????? ? ?????? [/url] - ??????????? ????????? ?????? ? ?????? ????? ??????????? ? ??????? 20 ?????, ???? c ??????????? ?????????.??????? ? ???, ?? ?????? ???????? ?????, ??? ?????, ??? ? ? ???????. ??????? ?????????? ?????? ??????????????? ?????? ? ?????? ??????????????? ???????? ?????? ????? ????.
2)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ?????? ?????[/url] - ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? ??????????? ?????????, ??????????? ????????? ???????? ??????????? ???????? ????? ?????????. ???? ?????????? ????? ? ????? ????????????????? ????????????, ????????? ????? ?????????? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ???? ??????????? ??????? ??? ??? ????????? ? ????????? ??????? ?????- ? ??????????????.
3)[url=http://agro-himiya.by]?????????????? ????????? ??????[/url] - ?????? ????? ???????? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????????? ????? ???? ? ?????? ????? ????? ??????????? ? ???????? ????????????. ?? ?????? ???????????? ???? ????????? ?? ?????? ? ????? ??????? ?????????????? ? ???????? ???????? ?????, ?? ? ??? ??????????????? ????????????? ???????, ?????? ???????.
4)[url=http://agro-himiya.by]??????????? ????????? ? ????????[/url] - ?? ????????? ? ???, ????? ??????????????? ???? ?????? ??? ???????? ??????. ? ???? ??? ???????? ??????? ???????? ?????, ??????? ??? ??????? ?????????, ???? ???????. ????? ????, ?? ??????? ????? ?????????? ? ????? ??????????????? ?? ???????? ?????? ??????.
??? ????? ??????? ?????? ? ??? ?? ????? [url=http://agro-himiya.by]??????? ??????[/url]
????????!
http://bobocity.com/Stories/users/agrohimcra/
http://banglagamer.com/member.php?420773-agrohimiqw
http://pkfso.ru/user/agrohimwhb/
http://ibz.in.ua/user/agrohimcge/
http://fb2books.pw/user/agrohimftl/

Patriotyuj

??????? ??????? ????? ???? ? ???????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://rescue-world.org/index/8-6369
http://sports.mcvane.ge/user/Patriotijd/
http://magieblanche.info/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=165
http://www.oktyabrskoesp.ru/index/8-18188
http://68.alschool.kz/user/Patriotupo/

Patriotfsp

?????? ???? ??????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://globalway.com.ua/user/Patriotawv/
http://dodasi.com/user/Patriotrsw/
http://xinrz.com/home.php?mod=space&uid=40385
http://sklad-24.ru/blog/user/Patriotlis/
http://muaro.ru/index/8-20941

Patriotcod

??????? ??????? ????? ???????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://www.qwhsq.com/home.php?mod=space&uid=11055
http://xn----8sbedlakhe2axia9aoh6n.xn--p1ai/user/ptencikhjd/
http://trinitynetworks.org/fluxbb/profile.php?id=834580
http://prokireevsk.ru/index/8-61607
http://ganzewelt.ru/user/Patriotbak/

Patriotcly

?????? ???????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://kapitalists.ru/users/Patriotfoh/
http://www.mdc-team.de/dl/user/Patriotslz/
http://musicforlife.wz.cz/profile.php?lookup=1971
http://alschool.kz/user/Patrioterq/
http://97.alschool.kz/user/Patriotobk/

Patriotooz

?????? ???????[url=http://sfilm.by/]![/url]
?????????? ?????? ???????? ?????????????????? ???????????????? ??????.
???? ???????????"??? ???????? ??????" ???????? 15 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????.
?? ????? ?????????? ??? [url=http://sfilm.by]???????? ??????[/url] ,[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]???????????? ??????[/url],[url=http://sfilm.by]????????????? ??????[/url] ? [url=http://sfilm.by]??????????????? ??????[/url].
????? ????????? ?????????? ????????? ?? ????? [url=http://sfilm.by]?????[/url]
? ?????????,????????? "??? ???????? ??????".
http://goombocorp.com/index.php?action=profile;u=1514
http://www.jszj.net/home.php?mod=space&uid=1409043
http://bbqpad.com/users/Patriotyrz
http://cs-hlds.ru/index/8-157023
http://hexen-game.ru/index/8-44285

Serviceiur

?????? ???? ????????[url=http://vika-service.by/]![/url]
???? ??????????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ? ????????????? ?????????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????:

1)[url=http://vika-service.by/]???????? ? ?????????????? ??????????[/url]

2)[url=http://vika-service.by/]?????? ? ?????? ??????????[/url]

3)[url=http://vika-service.by/]?????? ? ????????? ??????????? ? ?????????[/url]

4)[url=http://vika-service.by/]SEO ??????????? ??????[/url]

5)[url=http://vika-service.by/]?????????? ??????[/url]
?????? ???? ?????? ???!? ?????????,??? ??????????? ????????.

http://lcr.ru/index/8-10075
http://cliphq.ru/index/8-10063
https://xn----7sbfmaihhmc6agc3andc9rzb.xn--p1ai/user/Servicemcw/
http://astelcoon.ru/index/8-19239
http://www.cs-wcs.ru/index/8-45605

Servicemhd

?????? ???? ???? ? ???????[url=http://vika-service.by/]![/url]
???? ????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ? ????????????? ?????????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????:

1)[url=http://vika-service.by/]???????? ? ?????????????? ??????????[/url]

2)[url=http://vika-service.by/]?????? ? ?????? ??????????[/url]

3)[url=http://vika-service.by/]?????? ? ????????? ??????????? ? ?????????[/url]

4)[url=http://vika-service.by/]SEO ??????????? ??????[/url]

5)[url=http://vika-service.by/]?????????? ??????[/url]
?????? ???? ?????? ???!? ?????????,??? ??????????? ????????.

http://usaturkish.com/index.php?action=profile;u=114
http://zombie.zmworld.ru/index/8-38750
http://bojole.net/users/serviceytm
http://www.snakemilim.aaf.pl/forum/../profile.php?lookup=19914
http://my-pw.ru/index/8-63793

Servicezzi

??????????? ??? ???????[url=http://vika-service.by/]![/url]
???? ??????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ? ????????????? ?????????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????:

1)[url=http://vika-service.by/]???????? ? ?????????????? ??????????[/url]

2)[url=http://vika-service.by/]?????? ? ?????? ??????????[/url]

3)[url=http://vika-service.by/]?????? ? ????????? ??????????? ? ?????????[/url]

4)[url=http://vika-service.by/]SEO ??????????? ??????[/url]

5)[url=http://vika-service.by/]?????????? ??????[/url]
?????? ???? ?????? ???!? ?????????,??? ??????????? ????????.

http://isradem.com/index.php?subaction=userinfo&user=Evroavbma
http://gode-shop.ru/index/8-40315
http://www.sabicom.com.ua/index/8-24902
http://criminal.ru/user/Servicebnl/
http://www.ivturist.ru/index/8-19033

Jose Donatz

Name: Jose Donatz
Leeftijd: 52

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 16 jul 2012 tot 10 aug 2012

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 24 mei 2010 tot 19 jun 2010

Over mij:

Ik ben José Donatz uit Bergambacht. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon van 21 en een dochter van 17 jaar. Ik ga van

Meer...